WERKGEBIED en RECENSIES

Mijn thuisbasis is Groningen Stad en mijn werkgebied strekt zich uit over heel Noord- Nederland. Als u echter van bijvoorbeeld Amstelveen naar Smilde of van Groningen naar Parijs wilt verhuizen dan kan ik u natuurlijk ook helpen!

werkgebied Kroon Verhuis-en Opruimservice

Zoekt u een professional organizer wat dichter in uw buurt? Dan verwijs ik u graag naar de site van de NBPO  maar u mag me ook altijd bellen voor advies.


RECENSIES

Marianne Panneman, januari 2019
“De verhuizing van mijn moeder naar een verzorgingshuis is dankzij Lies fantastisch verlopen. Een verhuizing is nooit zorgeloos, maar doordat Lies ons veel uit handen nam en alles goed regelde werden wij enorm ontzorgd en kon mijn moeder op een goede manier deze voor haar spannende verhuizing doorstaan. We zijn heel blij dat we de hulp van Lies hebben ingeroepen.”

 


Jeske Beugeling, januari 2019
“Eind november verhuisd, alles geregeld door Lies Kroon, niet alleen de verhuizing maar het sparren van te voren, samen schiften op de zolder, ander bedrijf ingeschakeld voor het ophalen van verkoopbare spullen en grof vuil, begeleiding tijdens de verhuisdagen, nazorg. Alles erop en eraan. Wat een geweldig mens is Lies! Dank voor alles!”


Nicolette, juni 2018
“Het is alweer een paar weken geleden dat Lies Kroon de verhuizing voor mijn vader Edwin Foek Fah Jap ging regelen . Nou is Lies haar regel : ik regel alles nou dat was ook zo . Lies je hebt het super geregeld voor die Oude vader van ons. Niets was teveel. Op de dag van de verhuizing was het gelukkig droog en 30 graden maar jij stond je mannetje met de andere mannen . Mochten mensen twijfelen wie ze moeten kiezen om te verhuizen dan zeg ik kies Kroon Verhuis en opruim service . Weet je zeker dat alles goed geregeld wordt.πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘”


Marquerite Van Der Velde-Kleijer, januari 2018
“Niet alleen mw zelf is tevreden. Wij als familie zijn ook dankbaar dat Kroon Verhuis- en Opruimservice er was. Als er maar weinig familie in het noorden woont en je tante gaat op korte termijn verhuizen, ben je zo ontzettend blij dat er zoiets bestaat als Kroon Verhuis- en Opruimservice. Als me iets te binnen schoot was er altijd gelegenheid tot vragen stellen. (maar meestal was het al opgelost) Kroon Verhuis- en Opruimservice, wij zijn erg blij met jullie!!!”


Familie DΓΆlle, januari 2018
“Verhuizen is voor de meeste mensen erg impactvol zeker voor ouderen. Omdat het soms niet anders kan is verhuizen een betere optie dan blijven zitten. Zeker als je je laat ondersteunen door Lies Kroon, Verhuisservice. Wij zijn als familie onder de indruk van de manier waarop Lies en haar medewerkers ons hebben ontzorgd.
We hebben gekozen voor het inpakken en uitpakken van de spullen. Dat betekent concreet dat de nieuwe woning geheel ingericht wordt opgeleverd. Aan het einde van de verhuisdag kom je terecht in een ingericht huis, zonder dozen.
Mijn moeder was tot tranen toe geroerd toen ze haar nieuwe appartement binnenkwam. Alles stond precies daar waar ze het wilde hebben. Lies heeft aan een woord genoeg en heeft gevoel voor de wensen van haar klanten. Ze sluit goed aan op de oudere doelgroep! Wij zijn super tevreden en kunnen haar aan iedereen aanbevelen!”