TARIEVEN

VERHUIZEN

Mijn uurtarief voor particulieren is 60 euro inclusief 21 % btw.
Mijn zakelijke uurtarief is 75 euro exclusief 21 % btw.

 

GRATIS

Wat uw hele verhuizing gaat kosten is onmogelijk in te schatten zonder uw huis en huisraad te hebben gezien. Dat betekent dat ik bij u langs kom voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken we wat uw wensen zijn. Alle combinaties zijn mogelijk.

 

KORTING VAN LEVERANCIERS

Met een aantal leveranciers (schilders, woninginrichters, klusbedrijven) heb ik afspraken: wanneer een klant via mij bij hen komt, krijgt de klant een aantrekkelijke korting. Voor u dus voordelig! Als u echter graag zaken doet met uw eigen vaste leverancier dan regel ik dat natuurlijk.

 

VERHUISADMINISTRATIE

Kiest u ervoor om uw hele verhuisadministratie door mij te laten doen? Dan kunt u er rekening mee houden dat ik daar gemiddeld 4 à 5 uur mee bezig ben. Dat is natuurlijk nog afhankelijk van de omvang van uw administratie.

 

OPRUIMEN

Mijn uurtarief is 60 euro inclusief 21 % btw.

De reiskosten zijn 35 cent per kilometer.

 

GRATIS

Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Daarna zijn er verschillende mogelijkheden. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we wat het doel is en hoe we dat het beste kunnen bereiken.

 

PGB

Soms kunt u gebruik maken van uw Persoonsgebonden Budget (PGB) om mij in te schakelen. Een PGB kunt u aanvragen bij uw gemeente. Bij betaling vanuit het PGB wordt het tarief bepaald door de gemeente.

 

FLITS

Heeft u alleen een duwtje in de rug nodig om goed op gang te komen? Dan heb ik voor u het speciale Flits-pakket:

  • ik reserveer 3 uren voor u (dat is inclusief een korte kennismaking)

  • u bepaalt wat we doen: flitsend een kledingkast uitmesten? Een flitsend begin maken met het leegmaken van de zolder? Of wilt u alleen een heleboel tips? U mag het zeggen!

  • speciale Flits-prijs: 165 euro

 

ABONNEMENTEN

Wanneer blijkt dat u mijn hulp voor een langere periode nodig heeft, kunt u overwegen een opruim-abonnement te nemen. De kosten zijn voor u dan wat meer gespreid én u krijgt een interessante korting. Die korting loopt op tot wel 120 euro!

Met een maandelijkse automatische betaling:

  • maandelijks 43,50 euro, dan kom ik 3 x 3 uur per jaar bij u langs

  • maandelijks 70 euro, dan kom ik 5 x 3 uur per jaar bij u langs

  • maandelijks 110 euro, dan kom ik een jaar lang elke maand 2 uur bij u langs

 

Overige diensten

Heeft u alleen behoefte aan een adviesgesprek? Dan is het tarief 60 euro per uur plus reiskosten (35 cent per kilometer).